Style: Robust Porter
TYPE: All Grain
Taste: (35,0)
Recipe Specifications
--------------------------
Batch Size: 15,00 L
Boil Size: 16,00 L
Estimated OG: 1,071 SG
Estimated Color: 86,4 EBC
Estimated IBU: 29,0 IBU
Brewhouse Efficiency: 70,00 %
Boil Time: 60 Minutes
Ingredients:
------------
Amount Item Type % or IBU
3,50 kg Viking Pale Ale (4,6 EBC) Grain 70,71 %
0,50 kg Viking Münchermalt (18,0 EBC) Grain 10,10 %
0,30 kg Viking Crystal 150 (150,0 EBC) Grain 6,06 %
0,25 kg Chocolate Malt (886,5 EBC) Grain 5,05 %
0,15 kg Black (Patent) Malt (985,0 EBC) Grain 3,03 %
40,00 gm Goldings, East Kent [5,00 %] (60 min) Hops 26,4 IBU
10,00 gm Fuggles [4,00 %] (15 min) Hops 2,6 IBU
10,00 gm Goldings, East Kent [5,00 %] (0 min) Hops -
0,25 kg Muscavado Dark (200,0 EBC) Sugar 5,05 %
1 Pkgs Safale US-05 (DCL Yeast #US-05) Yeast-Ale
OG: 1.067
110201:
300 g blåbär och 300 g Hallon kokades och tilsattes så att det blev totalt 5 liter i en dunk
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar