1 sats med Coopers Draught delades upp i 4 st 8 liters delar enligt följande
1) 8 Hops
200 g steepad Karamellmalt
8 x 3 g humle
(Northern Brewer, Fuggle, Saaz, Cascade, Nelson Sauvin, Chinook, Amarillo, Challenger)
(uppdelat i 2 delar vid 15 och 5 minuter kokning)
SafAle S-05
OG:1.049
2) Fläder
70 cl flädersaft
”humlete” på 7 g Cascade
Champagnejäst
OG: 1.058
3) Rabarberlambic
200 g steepad Karamellmalt
100 g steepad Caraamber
ca 500 g rabarber, ihopkokta och silade
jäst propagerad från en Geuze (Oud Beersel)
OG: 1.048
4) OrvAle
200 g steepad Karamellmalt
7 g Fuggle
Jäst propagerad från 2 flaskor Orval
OG: 1.047
lördag 7 augusti 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar