Ingredients:
------------
Amount Item Type % or IBU
1,50 kg Amber Dry Extract (24,6 EBC) Dry Extract 75,00 % (15min)
0,15 kg Pale Chocolate Malt (525,0 EBC) Grain 7,50 %
0,10 kg Viking Carapale (8,0 EBC) Grain 5,00 %
0,10 kg Viking Crystal 300 (300,0 EBC) Grain 5,00 %
0,10 kg Viking Wheat Malt (5,0 EBC) Grain 5,00 %
0,05 kg Chocolate Malt (886,5 EBC) Grain 2,50 %
30,00 gm Saaz [3,10 %] (40 min) Hops 19,9 IBU
10,00 gm Fuggles [4,00 %] (5 min) (Aroma Hop-SteepHops -
0,12 tsp Irish Moss (Boil 10,0 min) Misc
1 Pkgs Safale US-05 (DCL Yeast #US-05) Yeast-Ale
Sedan skall batchen splittas 6 + 3 liter
6 liter skall kryddas med pepparkakskrydda
3 liter skall det tillsättas kaffe till
OG: 1.075
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar