skip to main
|
skip to sidebar
fredag 25 mars 2011
Apple Jack: Frysdestillering
Efter att ha fått en andra omgång med färsk jäst (S-05) och lite mer värme (element),
så har ciderbasen jäst ner till 1.006, vilket ger en ABV på 9.0%
Nu skall den frysas ner i omgångar och sedan tinas så att vattnet kan avskiljas
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Bryggda öl
Bryggda öl
Bloggarkiv
►
2014
(1)
►
maj
(1)
►
2013
(4)
►
juni
(1)
►
april
(2)
►
mars
(1)
►
2012
(18)
►
december
(2)
►
november
(1)
►
oktober
(3)
►
september
(3)
►
augusti
(4)
►
juli
(1)
►
maj
(1)
►
mars
(3)
▼
2011
(59)
►
december
(1)
►
november
(1)
►
oktober
(4)
►
september
(8)
►
augusti
(1)
►
juli
(8)
►
juni
(10)
►
maj
(5)
►
april
(3)
▼
mars
(5)
Äppelglögg: Flaskning
Apple Jack: Frysdestillering
Apple Jack: Bryggning
017 – Special Mild: Bryggning
Cider 4: Sekundären
►
februari
(3)
►
januari
(10)
►
2010
(63)
►
december
(7)
►
november
(7)
►
oktober
(5)
►
september
(2)
►
augusti
(11)
►
juli
(5)
►
juni
(11)
►
maj
(13)
►
april
(2)
►
2009
(1)
►
december
(1)
Etiketter
all grain
(25)
APA
(3)
apple jack
(3)
aprikos
(2)
barley wine
(1)
belgian blonde ale
(2)
berliner weiss
(2)
BIAB
(13)
black IPA
(2)
breakfast stout
(1)
bryggda öl
(1)
bryggning
(45)
buteljering
(34)
california common
(2)
cascade IPA
(5)
chaufförens val
(1)
choklad och vaniljporter
(1)
cider
(22)
coconut stout
(6)
dadelporter
(2)
driver's choice
(3)
enbär
(1)
etikettering
(4)
extrakt
(4)
friman
(1)
glögg
(7)
graff
(1)
granskott
(2)
habanero
(2)
hallon
(2)
honung
(2)
hopfen schwarzen
(1)
imperial stout
(1)
infektion
(1)
inköp
(1)
IPA
(10)
julporter
(1)
julöl
(1)
jäsning
(1)
kaffe
(1)
kaffeporter
(2)
kaiser altbier
(2)
kakaoporter
(1)
katastrof
(3)
koboldmaki amber weizen
(5)
kolsyrning
(3)
kortedala hembryggarförening
(6)
kriek
(2)
körsbär
(2)
lager en ale
(2)
lager en pale ale
(2)
lam
(1)
lambic
(5)
låg alkoholhalt
(5)
maori dark ale
(1)
maskros
(2)
mild
(1)
misslyckande
(2)
mjöd
(1)
mouteka
(2)
nelson sauvin
(2)
NZPA
(3)
pale ale
(3)
pepparkaksporter
(2)
porter
(9)
premiere porter
(6)
provning
(3)
quadrupel
(1)
recept
(12)
robust porter
(1)
russian imperial stout
(1)
råg
(1)
rökporter
(1)
sahti
(2)
saison
(7)
sekundär
(12)
sorachi ace
(3)
sour mash
(1)
special mild
(1)
spring spruce ale
(2)
stout
(3)
tappning
(12)
torrhumling
(3)
utrustning
(8)
veteöl
(4)
vänskapsserien
(2)
vörtkylare
(2)
weizen
(2)
äppelglögg
(2)
ölförrådet
(1)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar