Recipe Specifications
--------------------------
Batch Size: 18,00 L
Boil Size: 18,00 L
Estimated OG: 1,057 SG
Estimated Color: 13,3 EBC
Estimated IBU: 28,1 IBU
Boil Time: 60 Minutes
Ingredients:
------------
Amount Item Type % or IBU
3,00 kg Viking Pilsner Malt (3,7 EBC) Grain 69,77 %
0,40 kg Viking Wheat Malt (5,0 EBC) Grain 9,30 %
0,30 kg Viking Münchermalt (18,0 EBC) Grain 6,98 %
0,10 kg Viking Crystal 200 (200,0 EBC) Grain 2,33 %
0,50 kg Cane (Beet) Sugar (0,0 EBC) Sugar 11,63 %
30,00 gm Mouteka [7,80 %] (60 min) Hops 28,1 IBU
20,00 gm Mouteka [7,80 %] (0 min) Hops -
5,00 gm Koriander (5 min)
10,00 gm Blodapelsinskal (5min)
1 Pkgs Belgian Saison I Ale (White Labs #WLP565) Yeast-Ale
OG: 1.057
Splittad på 2 x 8 liter, där den ena skall få lite habanero på sekundären
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar