lördag 17 november 2012

037 - Zombie Sahti: Bryggning



2 kg Sahtimalt
1 kg Münchnermalt
200 g Caraplus 150
650 g Honung @ 10 min
20 g Saaz 4% @ 60 min
7.5 g enbär @ 30 min
7.5 g enbär @ 5 min

SafAle US-S05

mäskade 75 min @ 67 grader
en ICA-kasse med enbärsris i mäsken

13 liter i jäshinken, OG 1.060

1 kommentar:

  1. Jäklar, inte visste jag att det fanns en hembryggarförening här i Kortedala!
    Är det en öppen eller sluten förening? Kan man bli medlem?
    Jag brygger själv diverse ales i min lilla etta vid K-dala torg under epitetet "Låås hembryggeri - Kortedala, GBG", nu senast blev det en svartpepparporter, lagom till jul!
    Ni kan la höra av er! - henrik.ragnarsson.laas@gmail.com

    SvaraRadera