skip to main
|
skip to sidebar
måndag 16 augusti 2010
Utrsutning: Test av vörtkylare
Renkokning, täthets och effektivitetstest av vörtkylaren. Kokar den i vatten, citronsaft och bakpulver, borde rengöra fint.
Testade kylförmågan: 8½ liter
0 min – 99 grader
2 min – 50 grader
3 min – 40 grader
5½ min – 30 grader
8 min – 25 grader
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Bryggda öl
Bryggda öl
Bloggarkiv
►
2014
(1)
►
maj
(1)
►
2013
(4)
►
juni
(1)
►
april
(2)
►
mars
(1)
►
2012
(18)
►
december
(2)
►
november
(1)
►
oktober
(3)
►
september
(3)
►
augusti
(4)
►
juli
(1)
►
maj
(1)
►
mars
(3)
►
2011
(59)
►
december
(1)
►
november
(1)
►
oktober
(4)
►
september
(8)
►
augusti
(1)
►
juli
(8)
►
juni
(10)
►
maj
(5)
►
april
(3)
►
mars
(5)
►
februari
(3)
►
januari
(10)
▼
2010
(63)
►
december
(7)
►
november
(7)
►
oktober
(5)
►
september
(2)
▼
augusti
(11)
Kortedala Hembryggarförening: 4 x galenskap - Tapp...
Kaiser Altbier: Recept
Kaiser Altbier: Bryggning
Cider2 - Tappning
Utrsutning: Test av vörtkylare
Utrustning: Vörtkylare
Utrustning: Mäsk/lak-kärl
Koboldmaki Amber Weizen: Infektion
Kortedala Hembryggarförening: 4 x galenskap
Cider1 – Tappning
Cider2 - Bryggning
►
juli
(5)
►
juni
(11)
►
maj
(13)
►
april
(2)
►
2009
(1)
►
december
(1)
Etiketter
all grain
(25)
APA
(3)
apple jack
(3)
aprikos
(2)
barley wine
(1)
belgian blonde ale
(2)
berliner weiss
(2)
BIAB
(13)
black IPA
(2)
breakfast stout
(1)
bryggda öl
(1)
bryggning
(45)
buteljering
(34)
california common
(2)
cascade IPA
(5)
chaufförens val
(1)
choklad och vaniljporter
(1)
cider
(22)
coconut stout
(6)
dadelporter
(2)
driver's choice
(3)
enbär
(1)
etikettering
(4)
extrakt
(4)
friman
(1)
glögg
(7)
graff
(1)
granskott
(2)
habanero
(2)
hallon
(2)
honung
(2)
hopfen schwarzen
(1)
imperial stout
(1)
infektion
(1)
inköp
(1)
IPA
(10)
julporter
(1)
julöl
(1)
jäsning
(1)
kaffe
(1)
kaffeporter
(2)
kaiser altbier
(2)
kakaoporter
(1)
katastrof
(3)
koboldmaki amber weizen
(5)
kolsyrning
(3)
kortedala hembryggarförening
(6)
kriek
(2)
körsbär
(2)
lager en ale
(2)
lager en pale ale
(2)
lam
(1)
lambic
(5)
låg alkoholhalt
(5)
maori dark ale
(1)
maskros
(2)
mild
(1)
misslyckande
(2)
mjöd
(1)
mouteka
(2)
nelson sauvin
(2)
NZPA
(3)
pale ale
(3)
pepparkaksporter
(2)
porter
(9)
premiere porter
(6)
provning
(3)
quadrupel
(1)
recept
(12)
robust porter
(1)
russian imperial stout
(1)
råg
(1)
rökporter
(1)
sahti
(2)
saison
(7)
sekundär
(12)
sorachi ace
(3)
sour mash
(1)
special mild
(1)
spring spruce ale
(2)
stout
(3)
tappning
(12)
torrhumling
(3)
utrustning
(8)
veteöl
(4)
vänskapsserien
(2)
vörtkylare
(2)
weizen
(2)
äppelglögg
(2)
ölförrådet
(1)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar