torsdag 1 september 2011

027/Vallée de Courte Saison d’Automne: Bryggning

 
027-Saison-dAutomne_liten
Ingredients:
------------
Amt                   Name                                    
2,00 kg               Viking Pilsner Malt (3,7 EBC)
0,30 kg               Viking Wheat Malt (5,0 EBC)       
0,20 kg               Viking Münchermalt (18,0 EBC)        
0,10 kg               Viking Crystal 200 (200,0 EBC)       
0,30 kg               Cane (Beet) Sugar (0,0 EBC)        
1 pkg                  Belgian Saison I Ale (White Labs #WLP565 Yeast             
10,00 g               Nelson Sauvin 2010 [11,10 %] - Boil 60,0 25,0 IBUs    
15,00 g               Motueka 2010 [7,80 %] - Boil 0,0 min     0,0 IBUs 
2,00 g                 Koriander (5 min)
4,00 g                 Svartpeppar (5 min)
½ skal                 Citronskal (5min)

Totalt 12 liter i jäshinken med OG 1.050

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar