| Malt | |
| 4 kg | Pale Ale Malt |
| 200 g | Rostade Havegryn |
| 300 g | Havregryn |
| 450 g | Chokladmalt |
| 100 g | Crystal 200 |
| 200 g | Carafa II |
| 500 g | Extra Ljust DME |
| Humle | |
| 25 g | Northern Brewer 2009, 8.5% @ 60 min – 27 IBU |
| 15 g | Vanguard 2009, 4.8% @ 30 min – 7 IBU |
| 10 g | Vanguard 2009, 4.8% @ 0 min – 0 IBU |
| Övrigt | |
| 110 g | Kakao @ 0 min |
| 50 g | Krossade Kaffebönor @ 0 min |
| Jäst | |
| 1.5 dl | Jästslurry WLP041 |
| 68 grader i 90 min | |
| 13 L | OG: 1.080 |
onsdag 14 september 2011
030/Kosmostout: Bryggning
Etiketter:
breakfast stout,
bryggning
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar