Malt | |
4 kg | Pale Ale Malt |
200 g | Rostade Havegryn |
300 g | Havregryn |
450 g | Chokladmalt |
100 g | Crystal 200 |
200 g | Carafa II |
500 g | Extra Ljust DME |
Humle | |
25 g | Northern Brewer 2009, 8.5% @ 60 min – 27 IBU |
15 g | Vanguard 2009, 4.8% @ 30 min – 7 IBU |
10 g | Vanguard 2009, 4.8% @ 0 min – 0 IBU |
Övrigt | |
110 g | Kakao @ 0 min |
50 g | Krossade Kaffebönor @ 0 min |
Jäst | |
1.5 dl | Jästslurry WLP041 |
68 grader i 90 min | |
13 L | OG: 1.080 |
onsdag 14 september 2011
030/Kosmostout: Bryggning
Etiketter:
breakfast stout,
bryggning
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar